Вдовици

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Вдовици

"Вдовици" е приказна за четири жени кои немаат ништо заедничко, освен долгови оставени од нивните покојни мажи од нивните криминални активности.

Оригинален наслов: Widows
Почеток на филмот: 22.11.2018
Земја / година: USA, GBR/2018
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell
Режија: Steve McQueen
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

"Вдовици" се наоѓаат во современиот Чикаго во средина на политички и социјални немири. Откако четворица наоружени крадци, погинуваат во експлозија, нивните вдовици - кои немаат ништо заедничко освен долгови кои им се останати поради криминалните активности на своите мртви мажи - ја превземаат својата судбина во свои раце како би заедно направиле подобра иднина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.