Девојката од мочуриштето

Девојката од мочуриштето

Оригинален наслов: Where the Crawdads Sing
Почеток на филмот: 18.08.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Драма, Мистерија
Глумци: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, David Strathairn, Michael Hyatt
Режија: Olivia Newman
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Една девојка која сама се одгледала во Југот на Америка, е главен осомничен во убиството на еден маж со кој некогаш била инволвирана.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.