Приказна од западната страна

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Приказна од западната страна

Оригинален наслов: West Side Story
Почеток на филмот: 09.12.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Мјузикл
Глумци: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Rita Moreno, Corey Stoll, Bryan D'Arcy James
Режија: Steven Spielberg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Адаптација на мјузиклот од 1957 година, „Приказна од западната страна“ ја истражува забранетата љубов и ривалство меѓу Џетс и Шаркс, две тинејџерски улични банди од различни етнички потекла.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.