Војна со дедо

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Војна со дедо

Петар е вознемирен дека мора да ја дели собата која ја обожува со дедо му. Петар решава да му објави војна за да се обиде да си ја врати назад својата соба.

Оригинален наслов: War with Grandpa
Почеток на филмот: 01.10.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Драма, Семеен, Комедија
Глумци: Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken
Режија: Tim Hill
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Петар е вознемирен дека мора да ја дели собата која ја обожува со дедо му. Петар решава да му објави војна за да се обиде да си ја врати назад својата соба.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.