Предизвик

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Предизвик

Оригинален наслов: Vyzov
Почеток на филмот: 11.05.2023
Земја / година: RUS/2023
Жанр: Драма
Глумци: Miloš Biković, Vladimir Mashkov, Yuliya Peresild, Aleksandr Baluev, Sergey Godin
Режија: Klim Shipenko
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Торакалниот хирург Евгенија Бељаева има еден месец да се подготви за лет до Меѓународната вселенска станица, каде што мора да оперира член на екипажот. Дали таа ќе биде подготвена за предизвикот? Дали може да ги надмине своите стравови и несигурности? Дали ќе може да изврши комплицирана операција во нулта гравитација и да му даде шанса на космонаутот жив да се врати на Земјата?

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Денес , Сре
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.