Втора Шанса

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Втора Шанса

Втора шанса испреплетува три приказни на три жени кои живеат во истиот станбен комплекс, создавајќи калеидоскопско набљудување на уникатното искуство како да се биде мајка и самопожртвуваност вклучена во носењето живот во овој свет.

Оригинален наслов: Втора шанса
Почеток на филмот: 30.05.2019
Траење на филмот: 100 Минути
Земја / година: MKD/2019
Жанр: Драма
Глумци: МирјанаКарановиќ , Даниела Ивановска, Наталија Теодосиева, Јорданчо Чевревски, Дениз Абдула, Златко Митрески
Режија: Марија Џиџева
Дистрибутер: Small Moves Films
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Втора шанса испреплетува три приказни на три жени кои живеат во истиот станбен комплекс, создавајќи калеидоскопско набљудување на уникатното искуство како да се биде мајка и самопожртвуваност вклучена во носењето живот во овој свет. Секоја од овие жени се обидува да го најде значењето на нејзиното постоење за време на апсурдното и бесмислено време на границата на граѓанска војна во Македонија. Секој од нив се соочува со свои демони додека се обидува да ја зачува својата хуманост.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.