Најлошата личност на светот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Најлошата личност на светот

Оригинален наслов: The Worst Person in the World
Почеток на филмот: 18.08.2022
Траење на филмот: 127 Минути
Земја / година: DNK, FRA, NOR, SWE/2021
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo
Режија: Joachim Trier
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Хроника од четири години од животот на Џули, млада жена која плови во немирни води на својот љубовен живот и се бори да го најде својот пат во кариерата..

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.