Веном 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Веном 2

Оригинален наслов: Venom: Let There Be Carnage
Почеток на филмот: 14.10.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris
Режија: Andy Serkis
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Еди Брок се обидува да ја заживее својата новинарска кариера преку интервјуто со серискиот убиец Клитус Касади, кој по некоја случајност станува домаќин тело на симбиотот Карниџ кој бега од затвор по неуспешна егзекуција.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.