Кадифена кралица

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кадифена кралица

Оригинален наслов: La Panthère des neiges
Почеток на филмот: 16.06.2022
Земја / година: FRA/2021
Глумци: Marie Amiguet, Vincent Munier
Режија: Marie Amiguet, Vincent Munier
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Високо на тибетското плато, меѓу неистражените и недостапни долини, се наоѓа едно од последните светилишта на дивиот свет населено со ретка и неоткриена фауна. Винсент Муние, еден од најпознатите фотографи на дивиот свет, го носи со себе авантуристот и романсиер Силвен Тесон на неговата најнова мисија. Неколку недели ќе ги истражуваат овие долини во потрага по уникатни животни и ќе се обидат да забележат снежен леопард, една од најретките и најтешките големи мачки.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.