Фантастичното враќање во Оз

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Фантастичното враќање во Оз

Една година од победата на Дороти и жителите на Смарагдниот град, лошиот Уфрин Џус се обидува да се одмазди. За успешно да ја контролира војската не му е потребна само магичната книга туку и сребрените кондурчиња на Дороти.

Оригинален наслов: Urfin Dzhyus vozvrashchaetsya
Почеток на филмот: 28.01.2021
Траење на филмот: 77 Минути
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: Fyodor Dmitriev
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Една година од победата на Дороти и жителите на Смарагдниот град, лошиот Уфрин Џус се обидува да се одмазди. За успешно да ја контролира војската не му е потребна само магичната книга туку и сребрените кондурчиња на Дороти.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.