UglyDolls: Совршено несовршени

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

UglyDolls: Совршено несовршени

Анимирана авантура во која слободоумните UglyDolls се соочуваат со тоа што значи да се биде различен, да се бориш со желбата да бидеш сакан и на крајот да отриеш дека кој си ти вистински е она што е најважно.

Оригинален наслов: UglyDolls
Почеток на филмот: 09.05.2019
Земја / година: CAN, CHN, USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија, Семеен
Глумци: Emma Roberts, Nick Jonas, Janelle Monáe
Режија: Kelly Asbury
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Анимирана авантура во која слободоумните UglyDolls се соочуваат со тоа што значи да се биде различен, да се бориш со желбата да бидеш сакан и на крајот да отриеш дека кој си ти вистински е она што е најважно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.