Лице

Лице

Јасек сака хеви метал, својата девојка и своето куче. Неговото семејство и жителите на неговото мало родно место го гледаат како чудак.

Оригинален наслов: Twarz
Почеток на филмот: 20.06.2019
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: POL/2018
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Mateusz Kościukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Małgorzata Gorol, Anna Tomaszewska, Dariusz Chojnacki
Режија: Malgorzata Szumowska
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Јасек сака хеви метал, својата девојка и своето куче. Неговото семејство и жителите на неговото мало родно место го гледаат како чудак. Тој работи на конструкција која би требало да ја претстави најголемата статуа Исус на светот. Тој ќе доживее тешка несреќа која целосно ќе го измени неговиот лик. Сите погледи се вперени кон него додека ја поминува првата трансплатација на лице во земјата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.