Тролови 3

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тролови 3

Оригинален наслов: Trolls Band Together
Почеток на филмот: 02.11.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Режија: Walt Dohrn, Tim Heitz
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.