Приказна за играчките 4

Приказна за играчките 4

Кога новата играчка наречена "Forky" ќе им се придружи на Вуди и на бандата, патувањето помеѓу старите и новите пријатели открива колку е голем светот за една играчка.

Оригинален наслов: Toy Story 4
Почеток на филмот: 20.06.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Режија: Josh Cooley
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Кога новата играчка наречена "Forky" ќе им се придружи на Вуди и на бандата, патувањето помеѓу старите и новите пријатели открива колку е голем светот за една играчка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.