Титан

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Титан

Оригинален наслов: Titane
Почеток на филмот: 23.06.2022
Земја / година: BEL, FRA/2021
Жанр: Хорор
Глумци: Agathe Rousselle, Vincent Lindon, Garance Marillier, Laïs Salameh, Dominique Frot
Режија: Julia Ducournau
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По низа необјаснети злосторства, таткото повторно се среќава со својот син, кој 10 години се води како исчезнат. Титаниум: Метал многу отпорен на топлина и корозија, со легури со висока цврстина на истегнување.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.