Додека смртта не нѐ раздели

Додека смртта не нѐ раздели

Оригинален наслов: Till Death
Почеток на филмот: 08.07.2021
Траење на филмот: 88 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Megan Fox, Lili Rich, Callan Mulvey,
Режија: S.K. Dale
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ема е врзана во лисици за нејзиниот мртов сопруг, последица на болна одмазда. Таа мора да преживее двајца убијци кои доаѓаат да ја довршат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.