Тие што ми посакуваат смрт

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тие што ми посакуваат смрт

Оригинален наслов: Those Who Wish me Dead
Почеток на филмот: 20.05.2021
Земја / година: CAN, USA/2019
Жанр: Акција, Драма, Трилер
Глумци: Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Finn Little, Aidan Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber, Jon Bernthal
Режија: Taylor Sherridan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Еден тинејџер кој е и сведок на убситво, бега од близнаци платени убијци низ дивината на Монтана. Бегајќи од нив, случајно се наоѓа под заштита на експерт за преживување, чија задача е да го заштити момчето од платените убијци по секоја цена, но и да се спасат од пожарот кој се заканува да ги проголта сите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.