И сонцето е ѕвезда

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

И сонцето е ѕвезда

Тинејџерка се заљубува во тежок период од животот на нејзиното семејство.

Оригинален наслов: The Sun Is Also a Star
Почеток на филмот: 23.05.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Драма
Глумци: Yara Shahidi, Charles Melton, Faith Logan
Режија: Ry Russo-Young
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Наташа е девојка која верува во науката и фактите. Не во судбината или во соништата кои никогаш нема да се остварат. Таа не е девојка која би се заљубила во некое слатко момче кое ќе го запознае низ преполните улици на Њујорк. Особено не во моментот кога нејзиното семејство го делат 12 часа од депортирање. Заљубувањето во него нема да биде нејзина приказна. Даниел секогаш бил добар син и студент, живеејќи по високите очекувања на неговите родители. Никогаш поет или сонувач. Но, кога ќе ја сретне неа, тој заборава на се тоа. Нешто во врска со Наташа го наведува да мисли дека судбината има нешто повеќе за нив двајца..

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.