Детето кое ќе стане крал

Детето кое ќе стане крал

Алекс мисли дека е никој и ништо се додека случајно не го пронајде митскиот меч во каменот, Екскалибур.

Оригинален наслов: The Kid Who Would Be King
Почеток на филмот: 14.03.2019
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA, GBR/2019
Жанр: Авантура, Научна фантастика
Глумци: Louis Ashbourne Serkis, Rebecca Ferguson, Tom Taylor, Patrick Stewart
Режија: Joe Cornish
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Алекс мисли дека е никој и ништо се додека случајно не го пронајде митскиот меч во каменот, Екскалибур. Тогаш тој ќе мора да ги обедини своите пријатели и непријатели и заедно со легендарниот Мерлин да ја победат волшебничката Моргана. Кога иднината е на конец, Алекс ќе прерасне во голем водач, ќе прерасне во нешто што неможел ни да сонува.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.