The First Omen

The First Omen

Оригинален наслов: The First Omen
Почеток на филмот: 04.04.2024
Земја / година: ITA, USA/2024
Жанр: Хорор
Глумци: Bill Nighy, Nell Tiger Free, Ralph Ineson, Charles Dance, Sonia Braga, Alessia Bonacci, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini
Режија: Arkasha Stevenson
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Една млада Американка е испратена во Рим за да започне живот во служба на црквата, но наидува на темнина што ја натера да ја доведе во прашање нејзината вера и открива застрашувачки заговор кој се надева дека ќе доведе до раѓање на злото воплотено.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.