Момчето и чапјата

Момчето и чапјата

Оригинален наслов: The Boy and the Heron
Почеток на филмот: 11.04.2024
Земја / година: JPN/2023
Жанр: anime, Драма, Авантура
Режија: Hayao Miyazaki
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во пресрет на смртта на мајка му и повторниот брак на татко му, едно своеглаво момче по име Махито се впушта во свет од соништата што го делат и живите и мртвите.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Денес , Сре
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.