Скитникот од плажата

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Скитникот од плажата

Приказната ги следи постојаните невољи ма Мундог (Метју Меконахи), бунтовничкиот скитник кој живее по сопствени правила. Од режисерот на филмот Бунтовници, Хармони Корин пристигнува „Скитникот од Плажата“ – освежувачки оригинална комедија во која играат: Снуп Дог, Зак Ефрон, Ила Фишер и други.

Оригинален наслов: The Beach Bum
Почеток на филмот: 25.04.2019
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Комедија
Глумци: Matthew McConaughey, Isla Fisher, Snoop Dogg, Zac Efron
Режија: Harmony Korine
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната ги следи постојаните невољи ма Мундог (Метју Меконахи), бунтовничкиот скитник кој живее по сопствени правила. Од режисерот на филмот Бунтовници, Хармони Корин пристигнува „Скитникот од Плажата“ – освежувачки оригинална комедија во која играат: Снуп Дог, Зак Ефрон, Ила Фишер и други.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.