Волкот и лавот

Волкот и лавот

Оригинален наслов: Le loup et le lion
Почеток на филмот: 20.01.2022
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: FRA/2020
Жанр: Семеен, Авантура
Глумци: Molly Kunz, Graham Greene, Charlie Carrick, Mylène Dinh-Robic, Evan Buliung
Режија: Gilles de Maistre
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Една девојка која живее во канадската дивина, спасува малечок волк и малечко лавче. Нивното пријателство ќе им ги смени животите на сите.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.