Кит

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кит

Оригинален наслов: The Whale
Почеток на филмот: 26.01.2023
Траење на филмот: 117 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Драма
Глумци: Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Hong Chau, Samantha Morton
Режија: Darren Aronofsky
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Повлечен професор по англиски јазик се обидува да се поврзе со својата оттуѓена ќерка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.