Година на венчавки

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Година на венчавки

Мара е безгрижна 27-годишна девојка која посакува да стане фотограф.

Оригинален наслов: The Wedding Year
Почеток на филмот: 24.10.2019
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Комедија
Глумци: Anna Camp, Sarah Hyland, Jenna Dewan, Tyler James Williams
Режија: Robert Luketic
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мара е безбрижна 27-годишна девојка која посакува да стане фотограф. На Тиндер го запознава Џејк и со него развива неочекувана врска. Работите се добри се додека не почнат да ги примаат првите покани кои на Мара ѝ се ноќна мора, а Џејк од друга страна ги обожава. Во купот покани за венчавки, заеднички одлучуваат на кои свадби ќе одат. Како почнува сезоната на венчавки, врската на Мара и Џејк се продлабочува и Џејк ја запросува Мара. Иако таа прифаќа, не е потполно сигурна во својата одлука што доведува и до раскинување на врската. На почеток Мара мисли дека ѝ е подобро сама, но сфаќа што пропуштила...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.