Додека венчавката не нѐ раздели

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Додека венчавката не нѐ раздели

Што би направиле да мора да ја организирате венчавката од соништата на младоженецот во кој сте заљубени, а не сте неговата невеста?

Оригинален наслов: Hasta que la boda nos separe
Почеток на филмот: 21.01.2021
Траење на филмот: 110 Минути
Земја / година: ESP/2020
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso
Режија: Dani de la Orden
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Марина е организаторка на венчавки која воопшто не е романтична во својата работа и која има мото: кога луѓето се сакаат, не прашуваат колку чини. За разлика од своите клиенти, оваа 30-годишна девојка го живее својот живот без обврски. Сѐ додека една вечер во нејзиниот кревет не се мушне плејбојот Карлос. За Марина тоа беше само една афера повеќе, за младичот тоа беше момент на слабост. И тогаш, девојката на Карлос - Алексиа, ја наоѓа визит-картичката од организаторката на венчавки меѓу неговите работи. За неа нема сомнеж, таа е конечно запросена и без прашање кажала да! Заплетот настанува кога Алексиа дознава дека најсреќниот ден во нејзиниот живот ќе го организира нејзината другарка од детството, која во меѓувреме, се заљубила до уши во нејзиниот вереник. Во оваа шпанска хит романтична комедија сѐ е совршено организирано...освен младоженците.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.