Опседнатост

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Опседнатост

Овој Февруари, филмот The Turning нѐ носи на еден мистериозен имот во преградито Меин, каде новата дадилка Кејт е задолжена за грижата на две сирачиња, Флора и Мајлс. Многу набрзо, открива дека куќата а и двете деца кријат тајни и нептата не се такви какви што изгледаат дека се.

Оригинален наслов: The Turning
Почеток на филмот: 30.01.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Хорор, Драма
Глумци: Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince, Joely Richardson
Режија: Floria Sigismondi
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Овој Февруари, филмот The Turning нѐ носи на еден мистериозен имот во преградито Меин, каде новата дадилка Кејт е задолжена за грижата на две сирачиња, Флора и Мајлс. Многу набрзо, открива дека куќата а и двете деца кријат тајни и нептата не се такви какви што изгледаат дека се.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.