Преведувачи

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Преведувачи

Деветмина луѓе ангажирани за преведување на омиленото продолжение, последно во низа од многу популарна трилогија, затворени во луксузен бункер. Кога првите десет страници од ракописот ќе се појават на интернет, работата од соништата станува ноќна мора – крадецот е еден од нив, а издавачот е спремен на се да открие кој е тој... или можеби таа.

Оригинален наслов: Les Traducteurs
Почеток на филмот: 05.11.2020
Земја / година: BEL, FRA/2019
Жанр: Трилер
Глумци: Olga Kurylenko, Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio, Eduardo Noriega, Manolis Mavromatakis,
Режија: Régis Roinsard
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Деветмина луѓе ангажирани за преведување на омиленото продолжение, последно во низа од многу популарна трилогија, затворени во луксузен бункер. Кога првите десет страници од ракописот ќе се појават на интернет, работата од соништата станува ноќна мора – крадецот е еден од нив, а издавачот е спремен на се да открие кој е тој... или можеби таа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.