Супердлабок

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Супердлабок

Оригинален наслов: Kolskaya sverhglubokaya
Почеток на филмот: 29.04.2021
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: RUS/2020
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Milena Radulovic, Sergey Ivanyuk, Nikolay Kovbas
Режија: Arseny Syuhin
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Година 1987. На длабочина од 12.000 метри под површината на земјата се забележани чудни гласови кои звучат како врисоци од голем број на луѓе. Епидемиологот Ана Фјордова и специјална воена единица имаат задача да ја откријат причината за овие мистериозни случувања во научната станица која се наоѓа длабоко под површината на земјата. Тоа што ќе го пронајдат претставува закана за целото човештво, а судбината на светот сега е во нивните раце.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.