Одредот на отпишаните: Нова мисија

Одредот на отпишаните: Нова мисија

Оригинален наслов: The Suicide Squad
Почеток на филмот: 05.08.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney
Режија: James Gunn
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Владата ги праќа најопасните анти-суперхерои на светот - Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn и други, на оддалечениот, полн со непријатели остров Корто Малтезе. Наоружани со врвно оружје, тие се пробиваат низ опасна џунгла за да најдат и уништат непријатели, а единствен со нив кој може да ги држи во ред е Полковникот Рик Флег.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.