Платеничка

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Платеничка

Спасена како дете од страна на легендарниот платен убиец Муди и тренирана со вештините на семејниот бизнис, Ана е најспоосбниот платен убиец на цел свет. Но кога Муди, човекот кој ѝ беше како татко и кој ја научил на сѐ што таа знае за доверба и преживување, е брутално убиен, Ана се колне на одмазда.

Оригинален наслов: The Protégé
Почеток на филмот: 26.08.2021
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Michael Keaton, Maggie Q, Samuel L. Jackson
Режија: Martin Campbell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Спасена како дете од страна на легендарниот платен убиец Муди и тренирана со вештините на семејниот бизнис, Ана е најспоосбниот платен убиец на цел свет. Но кога Муди, човекот кој ѝ беше како татко и кој ја научил на сѐ што таа знае за доверба и преживување, е брутално убиен, Ана се колне на одмазда.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.