Опасен лет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Опасен лет

Оригинален наслов: Plane
Почеток на филмот: 19.01.2023
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: USA, GBR/2023
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An, Tony Goldwyn, Daniella Pineda
Режија: Jean-François Richet
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пилот е принуден да слета во воена зона, откако неговиот комерцијален пилот го зафаќа страшна бура.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.