Оревокршачка и четирите кралства

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Оревокршачка и четирите кралства

Се што сака Клара е клуч, единствен клуч кој ќе ја отклучи кутијата каде се наоѓа бесценетиот подарок од нејзината мајка.

Оригинален наслов: The Nutcracker and the four Realms
Почеток на филмот: 01.11.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Семеен, Авантура, Фантазија
Глумци: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Morgan Freeman
Режија: Lasse Hallström
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Се што сака Клара е клуч, единствен клуч кој ќе ја отклучи кутијата каде се наоѓа бесценетиот подарок од нејзината мајка. Златна нишка, која и е подарена на годишната празнична прослава на нејзиниот кум Дроселмејер, ќе ја однесе до скриениот клуч кој ќе исчезне во чуден мустериозен паралелен свет. Таму, Клара ќе се сретне со еден војник по име Филип, банда на глувци и владетелите кои владеат со трите кралства: Земјата на Снегулките, Земјата на Цветовите и Земјата на Слатките. Клара и Филип мора храбро да стигнат до четвртото кралство, дом на злобната мајка Ѓумбирка, за да го проајдат клучот и да го вратат мирот во нестабилниот свет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

M18, 12.11.2018

Orevokrsacja

Filmot e mnogu dibar i interesen i treba sekoj da go gleda