The Mule

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

The Mule

"The Mule" ја следи приказната за 90 годишниот ветеран кој е фатен при транспорт на кокаин во вредност од 3 милиони долари преку Мичиген за мексикански нарко-картел.

Оригинален наслов: The Mule
Почеток на филмот: 07.02.2019
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Криминалистички, Драма
Глумци: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
Режија: Clint Eastwood
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

"The Mule" ја следи приказната за 90 годишниот ветеран кој е фатен при транспорт на кокаин во вредност од 3 милиони долари преку Мичиген за мексикански нарко-картел.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.