Мавританецот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мавританецот

Оригинален наслов: The Mauritanian
Почеток на филмот: 20.05.2021
Траење на филмот: 129 Минути
Земја / година: USA, GBR/2020
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Jodie Foster, Tahar Rahim, Shailene Woodley, Benedict Cumberbatch
Режија: Kevin Macdonald
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мохамеду Оулд Слахи се брои за својата слобода откако е затворен без обвинение со години, од страна на американската влада.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.