Матрикс: Воскреснувања

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Матрикс: Воскреснувања

Оригинален наслов: The Matrix Resurrections
Почеток на филмот: 23.12.2021
Траење на филмот: 148 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff
Режија: Lana Wachowski
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.