Стрелец

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Стрелец

Ранчер на границата на Аризона се обидува да заштити младо момче од Мексико кое бега од мексиканскиот картел и платениците кои го бркаат во САД.

Оригинален наслов: The Marksman
Почеток на филмот: 28.01.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Katheryn Winnick, Liam Neeson, Teresa Ruiz
Режија: Robert Lorenz
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ранчер на границата на Аризона се обидува да заштити младо момче од Мексико кое бега од мексиканскиот картел и платениците кои го бркаат во САД.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.