Мали нешта

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мали нешта

Заменик шерифот Дик и полковникот Бакстер истражуваат сериски убиец во Лос Анџелес.

Оригинален наслов: The Little Things
Почеток на филмот: 28.01.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Трилер, Драма, Криминалистички
Глумци: Denzel Washington, Jared Leto, Rami Malek, Natalie Morales, Terry Kinney
Режија: John Lee Hancock
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Заменикот шериф Џо Дик Дикон се здружува со полковникот Џим Бакстер за да го најдат серискиот убиец кој го тероризира градот Лос Анџелес. Како што се трудат да му влезат во трага на убиецот, Бакстер не сфаќа дека истрагата открива вознемирувачки тајни кои може да му наштетат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.