Лего филм 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лего филм 2

Поминаа пет години како на граѓаните се им е одлично, но сега се соочуваат со огромна нова закана: Lego Duplo® - освојувачи од вселената, кои уништуваат побрзо отколку што може да се обнови.

Оригинален наслов: The LEGO Movie 2: The Second Part
Почеток на филмот: 21.02.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Mike Mitchell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Поминаа пет години како на граѓаните се им е одлично, но сега се соочуваат со огромна нова закана: Lego Duplo® - освојувачи од вселената, кои уништуваат побрзо отколку што може да се обнови.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.