Кралици на криминалот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кралици на криминалот

Вистинска женска акција со Мелиса Мекарти во улога на главниот мафијаш Кети. Ја гледаме со Тифани Хајдиш како Руби Керол, која е подготвена да го убие секој што и се наоѓа на патот, како и Елизабет Мос како Клер Волш, која отсекогаш се спротивставувала на насилството, бидејќи нејзиниот сопруг ја злоупотребувал, но сега таа конечно ги превзема работите во нејзини раце.

Оригинален наслов: The Kitchen
Почеток на филмот: 29.08.2019
Траење на филмот: 102 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Драма, Акција
Глумци: Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, Melissa McCarthy, Tiffany Haddish
Режија: Andrea Berloff
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Вистинска женска акција со Мелиса Мекарти во улога на главниот мафијаш Кети. Ја гледаме со Тифани Хајдиш како Руби Керол, која е подготвена да го убие секој што и се наоѓа на патот, како и Елизабет Мос како Клер Волш, која отсекогаш се спротивставувала на насилството, бидејќи нејзиниот сопруг ја злоупотребувал, но сега таа конечно ги превзема работите во нејзини раце. Дејството се случува во текот на 70-тите во западниот дел на Менхетен во Њујорк, познат како “Hell´s Kitchen”. Ги следи жените мафијаши кои вешто ја преземаат работата од нивните сопрузи кои се сместени во затворот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.