The King's Man: Почетокот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

The King's Man: Почетокот

Во раните години на 20-от век, формирана е Кингсман организацијата за да спречи тајна група да предизвика војна и да убие милиони луѓе.

Оригинален наслов: The King's Man
Почеток на филмот: 30.12.2021
Земја / година: USA, GBR/2020
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander
Режија: Matthew Vaughn
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во раните години на 20-от век, формирана е Кингсман организацијата за да спречи тајна група да предизвика војна и да убие милиони луѓе.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.