Покана за пекол

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Покана за пекол

Оригинален наслов: The Invitation
Почеток на филмот: 25.08.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor
Режија: Jessica M. Thompson
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

На една млада жена ѝ се додоворувааат и таа се заљубува, но набрзо сфаќа дека има некоја злобна завера.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.