Леден пат

Леден пат

Оригинален наслов: The Ice Road
Почеток на филмот: 22.07.2021
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Трилер
Глумци: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Holt MyCallany, Matt McCoy
Режија: Jonathan Hensleigh
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако рудник за дијаманти колабира во северна Канада, возач на мраз мора да ја води невозможната мисија за спасување на заробените рудари.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.