Проект колибри

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Проект колибри

Братучедите од Њујорк - Винсент и Антон играат ризична игра во која победата се мери во милисекунди. А кој е нивниот сон? Да изградат оптички кабел помеѓу Канзас и Њу Џерси кој би ги направил милионери. Но, ништо не е едноставно за овој чуден пар. Антон е мозокот на операцијата а Винсент е преварант па заедно се бодрат , како и сите други до пресвртната точка во нивната бесмислена авантура. Некој кој им е постојано на пат е нивната поранешна шефица - Ева Торес, моќна и манипулативна која не се откажува од ништо.

Оригинален наслов: The Hummingbird Project
Почеток на филмот: 18.07.2019
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: BEL, CAN/2018
Жанр: Трилер
Глумци: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
Режија: Kim Nguyen
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Братучедите од Њујорк - Винсент и Антон играат ризична игра во која победата се мери во милисекунди. А кој е нивниот сон? Да изградат оптички кабел помеѓу Канзас и Њу Џерси кој би ги направил милионери. Но, ништо не е едноставно за овој чуден пар. Антон е мозокот на операцијата а Винсент е преварант па заедно се бодрат , како и сите други до пресвртната точка во нивната бесмислена авантура. Некој кој им е постојано на пат е нивната поранешна шефица - Ева Торес, моќна и манипулативна која не се откажува од ништо.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.