Игра на љубов и омраза

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Игра на љубов и омраза

Оригинален наслов: The Hating Game
Почеток на филмот: 30.12.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Lucy Hale, Austin Stowell, Corbin Bernsen, Sakina Jaffrey, Yasha Jackson, Brock Yurich
Режија: Peter Hutchings
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сакајќи да постигне успех на професионално ниво без да ја загрози својата етика, Луси се обидува да го надмудри нејзиниот непријател на работа, Џошуа. Нивното ривалство се комплицира кога Луси ќе почне да се заљубува во Џошуа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.