Девојката во пајакова мрежа

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Девојката во пајакова мрежа

Младата компјутерска хакерка Лизбет Саландер и новинарот Мајкл Бломквист се наоѓаат фатени во мрежа на шпиони, сајбер криминалци и корумпирани владини претставници.

Оригинален наслов: The Girl in the Spider's Web
Почеток на филмот: 08.11.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks, Claes Bang
Режија: Fede Alvarez
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Младата компјутерска хакерка Лизбет Саландер и новинарот Мајкл Бломквист се наоѓаат фатени во мрежа на шпиони, сајбер криминалци и корумпирани владини претставници.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.