Флеш

Флеш

Оригинален наслов: The Flash
Почеток на филмот: 15.06.2023
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingstone
Режија: Andy Muschietti
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бери Ален ја користи својата брзина да го смени минатото, но неговиот обид да го спаси своето семејство создава свет без суперхерои, а притоа Бери мора да се трка за својот живот и да ја спаси иднината.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.