Пад

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пад

Оригинален наслов: Fall
Почеток на филмот: 15.09.2022
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Трилер
Глумци: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan
Режија: Scott Mann
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Најдобрите другарки Беки и Хантер се авантуристи и искачуваат карпи во слободно време. Откако сопругот на Беки загинува при една таква авантура, Беки паѓа во депресија. За да ја развесели, Хантер ѝ предложува да искачат 600-метарска радио кула среде пустина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.