Наследство

Наследство

Оригинален наслов: The Estate
Почеток на филмот: 15.12.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Комедија
Глумци: Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt
Режија: Dean Craig
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Две сестри се обидуваат да ја придобијат својата болна тетка за да станат наследнички на нејзиниот имот. Но ништо не оди поплан кога ќе дознаат дека сите од семејството ја имаат истата идеја.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.