Израмнувач 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Израмнувач 2

Меккол води непокорна правда за експлоатираните и угнетените, но колку далеку е подготвен да оди за некој што го сака?

Оригинален наслов: The Equalizer 2
Почеток на филмот: 16.08.2018
Траење на филмот: 125 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Криминалистички, Трилер
Глумци: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo
Режија: Antoine Fuqua
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Меккол води непокорна правда за експлоатираните и угнетените, но колку далеку е подготвен да оди за некој што го сака?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.